E-valmennus

Tervetuloa tutustumaan eValmennukseen!

eValmennus -alusta, on luotu tukemaan valmennuspalveluitamme, joita toteutamme lähitapaamisina. Tänä päivänä työnhaku ja ylipäätään kaikki asiointi on siirtynyt sähköisiksi palveluiksi. Tämä edellyttää meiltä kykyä omaksua uusia toimintatapoja. eValmennus auttaa sinua myös kehittymään digipalveluiden käytäjänä. Tukea saat omalta valmentajaltasi.

eValmennus -alustan tarkoituksena on toimia sinulle apuvälineenä pohtiessasi tulevaisuuttasi; on sitten kyse kouluttautumisesta tai työllistymiseen tähtäävistä suunnitelmista. Yhdessä valmentajasi kanssa valitsette, minkä osa-alueiden tekemisestä ja pohtimisesta juuri sinä hyödyt.

eValmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat hakeutuneet tai ohjattu palveluihimme. Valmentajasi antaa sinulle kirjautumislinkin ja salasanan, joiden avulla kirjaudut tietoturvallisesti ympäristöön. Sinulla on mahdollisuus hakeutua asiakkaaksemme valmennuspalveluihimme esimerkiksi TE-palveluiden tai kuntakokeilun kautta. Voit myös hakeutua KELAn NUOTTI-valmennukseen.

Voit olla yhteydessä asiakaspalvelumme ja mietimme yhdessä, mikä olisi sinua parhaiten tukeva palvelu, jolla pääset toteuttamaan oman elämäsi tavoitteita!