Tuettu työhönvalmennus

Hakeudu palveluun TE-asiantuntijasi tai kuntakokeilun omavalmentajasi kautta

Esite

Tutustu tuettuun työhönvalmennukseen katsomalla video

Katso

Työnhakupalvelumallin KELAn määrittämät edellytykset

KELAn sivu

Tuettu työhönvalmennus Päijät-Hämeen alueen työnhakijoille

ValmennusLehto tarjoaa sinulle oman työhönvalmentajan, jonka tehtävänä on huomioida sinun toiveesi ja tarpeesi sekä hyödyntää voimavarojasi tavoitteellisessa työllistymisessä, opiskelu- tai soveltuvan kuntoutuspaikan löytymisessä.

Henkilökohtainen, myös pienryhmissä tai etävalmennuksessa toteutettu palvelumme tarjoaa ratkaisukeskeisen valmennuksen, jossa sinun vahvuuksien kautta vahvistamme motivaatiotasi ja itseluottamustasi kohtaamaan työelämän vaatimukset.

Työhönvalmentajamme auttavat sinua työkokeilu- tai työpaikan löytämisessä, yhteydenotoissa työnantajiin, työhaastatteluissa ja oman osaamisen markkinoinnissa. Saat tukea myös uuden työnhakupalvelumallin mukaisiin toimiin.

Arvostamme työskentelytavoissamme asiakas- ja palvelulähtöisyyttä, luotettavaa ja avointa yhteistyötä, niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiantuntemuksemme on sinun käytössäsi.

Palvelun toteuttaminen

Tuetun työhönvalmennuksemme palvelut ovat käytössä Päijät-Hämeen TE-toimiston ja kuntakokeilun alueen asiakkaille. Lähitapaamiset ja työnhaun pienryhmät toteutamme Lahden toimistolla, jonne voit tulla myös lähikunnista (Hollola, Orimattila, Kärkölä ja Asikkala). Iitin asiakkaita voimme tavata myös Kouvolan toimistollamme.

Lahden lähikuntien asiakkaita voimme tavata myös paikallisen kuntakokeilun toimipisteissä. Hakeudu palveluun TE-asiantuntijasi tai kuntakokeilun omavalmentajasi kautta.