Hei kaikille! Nimeni on Tuuli Lavikainen ja olen seuraava henkilöstöesittäytyjä ValmennusLehto Oy:llä. Opiskelen AMKssa medianomiksi ja työskentelen ValmennusLehto Oy:llä koulutukseni ohella mediasisällön suunnittelijana. Huolehdin käytännössä verkkosivuistamme, sosiaalisen median julkaisujen sisällöstä sekä monesta muista markkoinnillisista projekteista, jotka tulevat teillekin näkymään ajan mittaan sivustoillamme!

Kehitän ValmennusLehto Oy:n brändiä ja markkinoinnillista näkyvyyttä, jotta saisimme mahdollisimman laajasti ihmiset tietoiseksi palveluista, joita tuotamme. On ollut ilo päästä työskentelemään asiantuntijatasoisia palveluita tuottavaan yritykseen, jonka asiakkaat ja arvot ovat lähellä sydäntäni, jo aiemmankin koulutukseni kautta (nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja). Nykyisessä koulutuksessani luovuus ja idearikkaus ovat keskiössä. Oman työni toteuttaminen näistä lähtökohdista korostavat näitä vahvuuksiani. Työskentely omilla vahvuusalueillani on parasta, mitä työ tekijälleen voi antaa.

Jos sinulla on asiaa meille päin mediaan sisältyvässä yhteistyössä, niin minut tavoittaa tuuli.lavikainen@valmennuslehto.fi.
Toivotankin kaikille oikein mukavaa syksyä ja nauttimista tästä vuodenajasta!

Psst… ValmennusLehto Oy:n Facebook-sivuille on tulossa synttäriyllätys lokakuussa, joten pidähän siis silmät terävinä!