Tervetuloa ValmennusLehto Oy:n uusille facebook-sivuille!

Facebook-sivuillamme aiomme esitellä työntekijöitämme, palveluitamme, palvelussa olleiden asiakaiden tarinoita ja kaikkea sitä, mitä ValmennusLehto Oy:n seinien sisällä tapahtuu.

Työntekijä esittelyn aloitan itsestäni, koska minusta on kiva kertoa, miksi olen alunperin perustanut ValmennusLehto Oy:n, millaisia arvoja olen halunnut yritykseen liittää, ja haluan niiden näkyvän meidän palveluiden toteutuksessa joka päivä.

Olen siis Suvi Lehto, toimitusjohtaja, koulutukseltani mm. laaja-alainen erityisopettaja ja ihminen, joka tykkää auttaa asiakkaita toteuttamaan elämässään arjen hyviä asioita. Luonteeltani olen lempeä ja kiltti, mutta jämäkkä ja jämpti.

Tykkään ratkaisukeskeisellä tavalla tukea asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa. Kun omat jalkasi eivät kanna, voit nojata minuun. Yhteinen tavoitteemme kuitenkin on, että tulevaisuudessa seisot omilla jaloillasi, etkä tarvitse tukeani enää. Kaikki erityisyys on lähellä sydäntäni. Etenkin nuorten kanssa työskentely ja heidän johdattaminen siihen, että elämässä riittävän hyvän saavuttaminen on tärkeämpää kuin täydellisyyden tavoittelu. Mielestäni maailmassa on parasta, että saamme olla keskeneräsiä ja opimme jatkuvasti uutta.

Näiden ajatusten siivittämänä olen perustanut yritykseni. ValmennusLehto Oy:ssä asiakkaalla on tilaisuus pysähtyä tarkastelemaan omia vahvuuksiaan ja osaamistaan hyväksyvässä ilmapiirissä. Tätä samaa ajatusta haluan tarjota myös iäkkäämille asiakkaillemme, joiden työkyvyssä iän myötä voi tulla heikentymistä mm. sairauksien vuoksi. Heidän kanssaan keskitymme jäljellä olevaan työkykyyn ja osaamisen esille tuomiseen. Tarjoamme monenlaisia palveluita, KELAn nuorten ammatillisen kuntoutuksen NUOTTI-valmennuksesta aina TE-palveluiden työhönvalmennukseen ja osaamisen tunnistamiseen asti.

Tarkempaa tietoa saat palveluistamme verkkosivuiltamme valmennuslehto.fi tai soittamalla asiakaspalveluun 0503838803.

Toivotan sinulle ihanan aurinkoista ja tyytyväisyyden täyttämää syksyä!

Käy katsomassa sama postaus Facebookissa!